Bir gün yine bir firmamın etkinliği için talep üzerine şemsiye şapka ararken tanıştığım ve bir daha asla kopamadığım esnaf gibi esnaf. Sağolun, var olun.

Hasan E. Taşkıran

Sadece işimizi değil, kimi zaman çocukların doğum günü malzemelerini de sipariş ediyorum. Sağolsunlar hiç üşenmiyorlar 🙂 Arayıp bulup gönderiyorlar. Memnun muyum? Evet ben memnunum.

Sinan Gülgün

Geçen sene 23 Nisan etkinliklerimizi arayıp hatırlatan firma 🙂 Bizim yoğunluğumuzun olduğu bir dönemdi. Bütün bir etkinliği programlayıp sundular. Bize sadece imza atmak kaldı.

Damla Gelibolu

Ne zaman istesem destek alabileceğim bir mecra. Kızımın doğum gününü hatırlamaları ise apayrı bir olay. Telefon trafiğinde kaybolmadan, güler yüzle bir iş yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Selin Bilekçi

Ucuzbol.com beni için her işime koşan bir yardımcı gibi. Kampanyalarımı düzenlerken sadece tarih hatırlatması yapıyor, devamında iki ya da üç telefon konuşması gerçekleştiriyorum.

Yasemin Dilansoy

Her yerde aradığım tasarım şemsiyeyi bulmamda, bana sağladığı olağanüstü kolaylık için ucuzbol.com a teşekkürler. Bir kaç eksik kalan adedi de başka şemsiyeler ile ikinci bir seçki yapma fikrini de yine birlikte ortaya çıkardık.

Yasin Demirbaş

Çok uzun zamandır hazırlandığımız bir etkinlik için ucuzbol.com dan ve Hüseyin bey den kalıcı ve etkili bir promosyon ürünü konusunda tam ve yetkin destek aldık. Pek çok başka firmanın ürünleri ile renklendirdiğimiz etkinliklerimizin artık, ucuzbol.com çeşitleri ile daha da eğlenceli geçecek.

Harun Taner

Lütfen Deneyimizi Paylaşın.

Paylaştığınız deneyim ve edindiğiniz izlenim, hizmet yada servis yada ürün almak isteyen sonraki müşterilerimiz için ilham kaynağı olabilir. Lütfen siz de deneyiminizi bir kaç cümle ile paylaşarak, diğerleri için footprint bırakın.

Mesaj Gönder